Cool Stuff

Surorile Hadid, predestinate pentru cariera de model! Cum arătau cele două în copilărie!

Gigi și Bella Hadid sunt printre cele mai cunoscute modele din industrie și sunt nedespărțite, din copilărie.

Surorile Hadid au fost încă din copilărie îndrăgostite de camerele de fotografiat, aşa că nu e de mirare că amândouă au decis să urmeze aceeaşi carieră, mai exact cea de fotomodele. Cele două surori au devenit rapid cel mai cunoscut și discutat duo din industria modei, iar acum sunt preferatele multor case de modă, printre care Versace şi Gucci. Chiar dacă sunt fotografiate la un Fashion Week sau pe străzile de la Hollywood, surorile Hadid știu să atragă toate privirile.

Gigi Hadid și Bella Hadid au petrecut foarte mult timp împreună și judecând după fotografiile din copilărie, viitorul lor în industria modei era deja asigurat.

Gigi și Bella nu sunt numele lor reale. Numele întreg al lui Gigi este Jelena Noura Hadid, în timp ce numele surorii sale este mai apropiat de porecla acesteia, Isabella Khair Hadid. Celelalte două prenume sunt de origine arabă. Noura înseamnă „lumină”, în timp ce Kahir se poate traduce „excelent” sau „binevoitor”.

Probabil frumusețea celor două se datorează mixului dintre genele părinților. În timp ce mama lor, Yolanda Hadid, este de origine olandeză, tatăl lor, Mohamed Hadid, a venit în S.U.A. cu statutul de refugiat sirian. Așa se poate explica și implicarea lui Gigi în campaniile UNICEF.

Acum, Gigi și Bella sunt printre cele mai căutate modele, însă în trecut, ambele aveau alte planuri de carieră. În adolescență, Gigi s-a mutat din California, la New York pentru a urma cursurile unei școli de psihologie criminalistă. Bella își alesese un domeniu mai apropiat de cariera actuală. Ea a început să studieze fotografia, dar a renunțat după ce a semnat contractul cu agenția de modeling, IMG Models.

Totuși, Gigi a participat la primul show la vârsta de doar 2 ani, după ce a fost descoperită de brand-ul Guess. În 2015, a devenit imaginea Maybelline, iar un an mai târziu, a defilat pentru Victoria's Secret și a lansat propria linie de haine, alături de Tommy Hilfiger.

Cele două surori nu au lăsat faima să le strice relația, ci din contră, ele petrec și mai mult timp împreună, iar când apar, au grijă să își asorteze ținutele. Recent, și fratele lor, Anwar Hadid, a intrat în industria modei și a declarat că acest lucru se datorează fetelor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.