Kiss FM x SocialWeb.ro

Cum vezi toate postările la care ai dat like pe Facebook

Uite cum poți să vezi toate postările la care ai dat like pe Facebook!

Știm că Facebook știe tot despre noi. TOT. Dar uneori poate să fie o ceva util ca Facebook să știe rețină tot ce faci. (Dacă te interesează, descoperă cum să oprești Facebook din a-ți urmări locația.)

Urmărește scenariul ăsta. Scrollezi în Facebook. Vezi tot felul de postări. Poze mișto, dai like. Statusuri cu tot felul de povești. Dai like. Sau love. Sau wow. Printre postările prietenilor tăi apar și postări sugerate de Facebook. Cele mai mai multe sunt videouri. Drăguțe, interesante. Dai like, love etc.

Vine seara, te vezi cu prietenele tale și ți-ai amintit de poza unei tipe căreia i-ai dat like și vrei să îi arăți de machiaj purta tipa uneia din prieten. Și îl povestești tu cum poți, dar ai vrea să îl arăți.

 Cum îl mai găsești?

 Hai să îți arăt unde găsești toate postările la care ai dat lke, love, wow și tot așa.

 

Deschide aplicația Facebook. Te duci pe profilul tău.

 

Și dai click pe rotița de sub poza ta de profil.

 

Apoi dai click pe Activity Log. Și apoi, în partea de sus, unde ai an și categoria, la categorie alegi Likes & Reactions. După care ți se vor afișa toate pozele la care ai dat like sau una din reacțiile Facebook-ului.

Tot la categorie poți găsi postările la care ai comentat și multe alte lucruri pe care le arăt în detaliu în video-ul de la începutul articolului.

Așa că, dacă vrei să găsești ceva ce ai făcut pe Facebook, intră în Activity Log. Aici e înregistrată și păstrată toată activitatea ta de pe Facebook.

Sper că te-am ajutat să mai descoperi ceva util în Facebook. Și te-am ajutat să economisești timp găsind mult mai rapid ceva la care ai dat like, ai comentat sau ai făcut o altă acțiune.

Tot mai mulți suntem conectați la internet. Dar e important să știi cum să folosești tot ce îți oferă internetul. Și să fii la curent și cu noutățile. De aceea am lansat secțiunea Kiss FM x SocialWeb.ro, unde Cristina Avădănei (Social Media Manager la Kiss FM și fondator SocialWeb.ro) îți arată în fiecare săptămână cum să te descurci mai bine pe internet. Cristina lucrează din 2006 în online, iar social media nu i-a mai dat pace din 2009.

Dacă vrei să știi mai multe despre social media și internet, intră și pe SocialWeb.ro. Plus urmărește video-urile postate pe canalul de YouTube SocialWeb.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.