untold

Iată cum sună imnul UNTOLD din acest an!

Ascultă acum imnul UNTOLD 2019, una dintre cele mai mari surprize ale festivalului!

Anul acesta, UNTOLD aniversează cinci ani și organizatorii au promis o mulțime de surprize. Printre acestea se numără și imnul UNTOLD!

DJ-ul preferat al românilor, Armin van Buuren a compus special pentru ediția din acest an a festivalului UNTOLD, imnul „Something Real”. Piesa, realizată în colaborare cu Avian Grays și Jordan Shawm, descrie perfect sentimentul magic pe care îl oferă festivalul.

Surprizele nu se opresc aici! Armin van Buuren va avea o zi dedicată lui- ziua Armin și va lansa o linie specială de îmbrăcăminte: Armin UNTOLD! În plus, spectacolul va cuprinde numeroși invitați surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") și Sam Martin ("Wild Wild Son")

„Nu este un secret că festivalul UNTOLD are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la UNTOLD vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.