Kiss Music News

Primele imagini din paradisul în care își petrec luna de miere Joe Jonas și Sophie Turner!

Joe Jonas și Sophie Turner își petrec luna de miere într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Maldive!

După cele două nunți, Joe Jonas și soția lui, Sophie Turner pot să petreacă în sfârșit ceva timp singuri. Cei doi profită de timpul liber și se bucură de luna de miere, într-un loc retras din Maldive.

Totuși, nu au putut să țină secret paradisul în care își petrec timpul și au împărtășit bucuria și cu fanii lor de pe Instagram. Judecând după imagini, se pare că cei doi se distrează pe cinste în vacanță. Joe a postat un clip, în care alunecă pe un tobogan, către oceanul de-un albastru uimitor.

Chiar dacă se află într-unul dintre cele mai luxoase resort-uri, cei doi au adoptat un stil relaxat, specific unei zile de plajă. Sopie este îmbrăcată lejer și are un look total natural, fără machiaj sau alte accesorii.

Se pare că Joe îi oferă soției sale tot ce își dorește, indiferent de suma pe care trebuie să o plătească. Vila luxoasă în care își petrec vacanța se află departe de ochii curioșilor, iar prețul unei camere, pe noapte, pleacă de la 10,703 de dolari.

Maldive ocupă un loc special în inimile lor, având în vedere că nu se află pentru prima dată acolo. Sophie și Joe au mai fost împreună în Maldive, în luna februarie a anului trecut.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.