Kiss Music News

FOTO | Nu o să îți vină să crezi ce rochie a purtat Beyonce. Ce au spus criticii despre alegerea ei!

Beyonce a purtat una dintre cele mai sexy rochii, la premiera fimului „Lion King”!

Premiera filmului „Lion King” a avut loc în acest weekend, în Marea Britanie, iar  Beyonce a fost vedeta evenimentului! Artista, care și-a împrumutat vocea pentru personajul Nala, a purtat una dintre cele mai sexy rochii pe covorul roșu și a atras toate privirile.

Beyonce a optat pentru o rochie aurie, care a fost cu adevărat unică, din mai multe puncte de vedere: de la decolteul asimetric, până la forma geometrică decupată din corset. Putem spune că designer-ul vietnamez Nguyen Cong Tri a reușit să creeze rochia perfectă.

În ceea ce privește accesorizarea, artista a încercat să păstreze un echilibru, însă a strălucit purtând o pereche de pantofi, în valoare de 875 de dolari. Totuși, atracția principală a fost rochia, care a lăsat la vedere întreg piciorul, până la șold.

În ciuda faptului că rochia a fost una extrem de sexy, unii critici au fost de părere că respectiva creație nu a avantajat-o pe Beyonce, deoarece nu i-a pus în valoare silueta.

De asemenea, întâlnirea cu Meghan Markel și Prințul Harry, de la eveniment, ne-a dezvăluit și relația dintre familia artiștilor și cea regală. Cele două familii au sosit împreună și se pare că sunt foarte apropiate. Meghan și Beyonce păreau foarte bucuroase de revederea lor, s-au îmbrățișat și au vorbit despre copii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.