Cool Stuff

Cu cine se iubește Vanessa Hudgens, după ce l-a uitat pe Zac Efron!

Cum reușește Vanessa Hudgens să mențină relația sa, de peste șapte ani!

Chiar dacă cei mai mulți dintre noi ne-o amintim pe Vanessa Hudgens, împreună cu Zac Efron, ei bine, actrița are o relație de câțiva ani alături de actorul Austin Butler.

Ca și în cazul lui Zac, actrița l-a întâlnit pe actualul iubit, tot pe platourile de filmare ale musicalului „High School Musical”. Timp de șase ani, cei doi au păstrat o relație de prietenie, însă în 2011, au apărut primele zvonuri despre o nouă relație. Un an mai târziu, a venit și confirmarea, după ce Vanessa și Austin s-au afișat împreună la premiera filmului „Journey 2: The Mysterious Island”.

Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, având în vedere că relația lor durează de șapte ani. De-a lungul timpului, apropiații lor au declarat că cei doi sunt foarte fericiți și se simt perfect unul în compania celuilalt. 

Cuplul este foarte draguț. Au fost văzuți dansând foarte mult împreună, pe parcursul nopții. Au băut cocktail-uri, s-au alintat, au fost foarte afectuoși unul față de celălalt și s-au sărutat non-stop”, declara, în 2013, o persoană care a participat la aceeași petrecere cu cei doi actori.

Totodată, cuplul a trecut și prin momente mai puțin fericite. În 2014, mama lui Austin a decedat, iar atunci Vanessa și-a manifestat regretul pe rețelele de socializare: „Lori Butler, mama mea, eroul și cel mai bun prieten al meu a murit în această dimineață. Haideți să o celebrăm cu toții! Te iubesc și îmi vei lipsi în fiecare zi, mamă”

Într-un interviu din 2015, acordat pentru „Entertainemnt Tonight”, Vanessa a vorbit deschis despre relația lor: „Este important să îl pui pe celălalt pe primul loc. Dacă ești continuu în căutarea unor modalități de a-i face fericiți pe ceillalți și ei în căutarea unor modalități de a te face pe tine fericit, atunci reușiți să vă ridicați unul pe celălalt și asta nu are cum să iasă rău”.

Actrița consideră că principalul motiv pentru care relația lor funcționează atât de bine este faptul că pe ei îi leagă o prietenie de lungă durată. De asemenea, ea a declarat pentru „People”, că atunci când nu sunt împreună, comunică foarte mult.

Având o relație atât de frumoasă, era inevitabil să nu apară și zvonurile despre o posibilă nuntă, însă până acum cei doi nu au confirmat acest lucru. Totuși, așteptăm cu nerăbdare să vedem cum evoluează lucrurile în cuplul Vanessa-Austin.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.