Kiss Music News

Jennifer Lopez dansează la bară în filmul „Hustlers”. Cât de sexy este trailerul!

Jennifer Lopez intră în pielea unei dansatoare la bară, pentru a o interpreta pe Ramona, în filmul „Hustlers”

Poate că Jennier Lopez și-a luat o scurtă pauză de la programul încărcat, după logodna cu  Alex Rodriguez, dar a revenit în forță cu noi proiecte. Actrița va interpreta rolul unei dansatoare la bară, în noul film „Hustlers”. Din fericire, primul trailer a fost lansat deja și J.Lo este exact cum ne așteptam - super hot! Nici nu este de mirare, având în vedere tot efortul depus pentru interpretarea personajului.

J. Lo interpretează rolul unei dansatoare dintr-un club de streaptease, pe nume Ramona, însă filmul spune o poveste mai complexă de atât. Scenariul este inspirat dintr-un articol, publicat în 2015, intitulat „Hustlers at Score”. Articolul vorbește despre situația unor foste dansatoare, care au complotat pentru a recupera partea care li se cuvenea lor, din bani obținuți de la clienți, în perioada anilor 2000.

Dincolo de învățarea replicilor și a mișcărilor de dans, J. Lo depune foarte mult efort în realizarea rolului. Înainte de începerea filmărilor, actrița a luat lecții de dans și a ținut o dietă drastică. Dieta a presupus eliminarea zahărului și a tuturor carbohidraților din meniul ei, timp de 10 zile și și-a ținut fanii la curent cu noutățile.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, actrița a declarat că are corpul plin de vânătăi și că le poartă un respect foarte mare dansatoarelor la bară. Mai mult, ea susține că acest tip de dans este chiar mai greu decât cel clasic, la care J. Lo se pricepe foarte bine.

„Hustlers” va avea premiera pe 13 septembrie, iar alături de J. Lo, le vom putea vedea și pe Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart și Julia Stiles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.