1 Festival 3 Hits

Te pregătim pentru UNTOLD cu un nou combo muzical super tare!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits!

Mai este atât de puțin până la Untold și vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Untold, așa că te ținem la curent cu toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Untold!

Pentru început, facem încălzirea cu trei dintre cele mai cunoscute hituri, pe care sigur le-ai auzit de o mulțime de ori până acum!

Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely

Colaborarea celor doi a devenit una dintre cele mai ascultate piese din ultimii ani și clipul a ajuns la aproape 500 de milioane de vizualizări. Martin Garrix a declarat că piesa este o continuare a celei lansate în colaborare cu Bebe Rexha, „In the Name of Love", datorită sentimentului de euforie pe care îl oferă. Cu siguranță vom avea ocazia să auzim în curând ambele piese, pe scena principală de la Untold.

Robbie Williams - Let Me Entertain You

Robbie Williams a mai fost în România, însă îl așteptăm la fel de nerăbdători. Artistul obișnuiește să deschidă concertele cu această piesă, datorită energiei fantastice pe care o emană. Așa că nu trebuie ratezi show-ul lui spectaculos!

Black Coffee & David Guetta - Drive feat. Delilah Montagu

Dacă te așteaptă un drum lung până la Untold, piesa „Drive” este perfectă! Ascult-o pe repeat, eliberează-ți mintea și intră în vibe-ul de festival!

Kiss FM is The Sound Of Untold! Ne dăm întâlnire la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.