Cool Stuff

„Top Gun 2” ajunge în cinematografe anul viitor. Cât de bine arată Tom Cruise în primul trailer!

Tom Cruise revine în rolul care l-a consacrat, în filmul „Top Gun: Maverick”!

Top Gun s-a lansat în 1986, iar la acea vreme, succesul acestui film a însemnat enorm pentru cariera lui Tom Cruise. După 34 de ani, actorul va reveni în rolul care l-a consacrat, așa că anul viitor îl vom revedea pe marile ecrane pe Pete „Maverick” Mitchell,  care acum este instructor de zbor.

În filmul „Top Gun: Maverick, Tom Cruise este profesor de zbor pentru fiul vechiului său coleg, Nick Goose Bradshaw, care din câte se pare, îl calcă pe urme tatălui său. În primul trailer observăm câteva detalii semnificative, care fac referire la primul film, cum ar fi motocicleta lui Maverick, avioanele de război și meciul de volei.

Chiar dacă trailer-ul nu ne spune prea multe despre poveste, suntem siguri că cinematografele vor fi pline, deoarece publicul își dorește să îl vadă din nou pe Tom Cruise în acțiune. Faptul că actorul își face singur toate cascadoriile și că pilotează avioane, este un lucru impresionant. Din păcate, Cruise nu a avut voie să piloteze în film avioanele din seria F/A 18 Hornets, deoarece guvernul Statelor Unite nu este de acord ca civilii să piloteze avioane militare.

În film se va reîntoarce și Val Kilmer, care a fost destul de absent pe marile ecrane în ultimii ani, din cauza problemelor de sănătate. De asemenea, distribuția cuprinde și alte nume celebre, precum  Jon Hamm, Jennifer Connelly și Ed Harris.

Filmul „Top Gun: Maverick” va avea premiera pe marile ecrane pe 26 iunie 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.