1 Festival 3 Hits

Ești pregătit pentru un nou combo de hituri UNTOLD?

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits!

Mai este atât de puțin până la Untold și vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Untold, așa că te ținem la curent cu toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Untold!

Încă trei piese care te pregătesc pentru Untold! Ascultă-le acum și fii gata de festival!

David Guetta ft Justin Bieber - 2U

David Guetta a declarat într-un interviu că această piesă „este foarte romantică”. Poate așa se explică și faptul că artistul s-a gândit să le implice pe unele dintre cele mai hot modele Victoria's Secret, în clip. Invață și tu versurile piesei și fii pregătit să le cânți la ediția din acest an a festivalului Untold!

Smiley - Oarecare

Versurile piese,i care vorbesc despre simplitate, demnitate și bucuria care se găsește în lucrurile simple, au cucerit publicul imediat. Chiar dacă a fost lansată în anul 2015, cu siguranță încă o fredonăm, de fiecare dată când o auzim. De asemenea, și clipul este unul diferit și reprezintă un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin.

Armin van Buuren feat. Josh Cumbee - Sunny Days

Armin van Buuren nu putea să lipsească nici de la ediția din acest an, iar „Sunny Days” este una dintre cele mai potrivite piese pentru a reda atmosfera de festival. Artistul s-a implicat și în regizarea clipului și timp de trei zile a scris scenariul. Cu ocazia ediției aniversare Untold, Armin a anunțat că pregătește o mulțime de surprize, așa că nu trebuie să ratezi show-ul lui!

Kiss FM is The Sound Of Untold! Ne dăm întâlnire la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.