Kiss Music News

Cinci lucruri pe care nu le ştiai despre artiştii români care vin la ONE! Festival

Află acum totul despre artiştii tăi preferaţi, pe care îi vei vedea la One! Festival.

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc, unde  vei avea parte de show-uri live și de muzică pentru toate gusturile! Pe 27 iulie, în seara Kiss Energy ne dăm întâlnire la ONE! Festival cu Adda, Jo, Ruby, Antonia, Connect-R, 3 Sud-Est și Voltaj, aşa că ne-am gândit să îţi dezvăluim câteva secrete despre o parte din ei! Restul, aflăm la concert, unde te aşteptăm şi pe tine alături de cei dragi. Nu uita că intrarea este liberă.

Piesa “Marabou” a Antoniei a fost scrisă pentru fosta soţie a lui Johnny Depp

Cu siguranţă îţi aduci aminte de piesa „Marabou” pe care Antonia a lansat-o în 2013! Hitul ar fi trebuit iniţial să ajungă la Vanessa Paradis, fosta soţie a lui Johnny Depp, însă aceasta şi-a dorit piese cu un sound mai matur. În cele din urmă, piesa a fost interpretată de Antonia, care a transformat-o într-un adevărat hit. Abia aşteptăm să auzim melodia şi la ONE! Festival!

Connect-R şi-a început cariera ca dansator, pe când avea 8 ani

Connect-R are în spate o carieră longevivă, iar simţul artistic i s-a dezvoltat încă din copilărie, când acesta cocheta cu dansul. Şi din câte se pare, de la dans la muzică a fost doar un pas! Artistul a reuşit să se facă remarcat în 2006, când a fost primul rapper care a urcat pe scena de la Eurovision, interpretând piesa „Loca”, alături de Arsenium şi Natalia Gordienko.

Băieţii de la 3 Sud Est, confundaţi cu studenţii de la Teologie

Când au debutat la începutul anilor 2000, băieţii de la 3 Sud Est erau mereu îmbrăcaţi la fel şi se inspirau din stilul lui Mc Hammer şi Vanilla Ice,  însă acest lucru nu i-a împiedicat în a fi confundaţi cu nişte studenţi la Teologie. „Avem o poveste amuzantă! Eram într-o zi pe stradă, îmbrăcați la fel toți trei. Aveam costumele de pe primul nostru album, cu tunică. Și ne-a întrebat cineva dacă suntem studenți la teologie. Așa ne promovam noi, ne îmbrăcam la fel pe stradă. Costumele strălucitoare le păstram pentru concerte.”, a povestit Laurențiu Duță.

Primul solist al trupei Voltaj a fost Cristi Minculescu

Cel care a înfiinţat trupa Voltaj a fost Cristi Minculescu, acesta punând bazele formaţiei în 1982, alături de Adi Ilie. Prima variantă a trupei Voltaj a fost inspirată de AC/DC, iar pe atunci repertoriul formaţiei includea piese heavy-metal. În schimb, noua variantă a trupei Voltaj, din care a început să facă parte şi Călin Goia (din 1998), a promovat un stil mai apropiat de muzica pop.

Adda are o puternică legătură cu cifra trei

Poate că unii nu cred în numerologie, însă ADDA consideră că cifra trei i-a adus întotdeauna noroc şi că există o puternică legătură la mijloc. "M-am nascut pe 3.03, la 03:00 noaptea , şi am avut 3.300 kilograme. Aşa că am ceva cu cifra trei. Îmi doresc trei copii înainte de 30 de ani. Doi băieţi şi-o fată", a spus ADDA, într-un interviu pentru Teo Show.

Dacă vrei să afli mai multe despre artiştii tăi preferaţi, vino la One!Festival, pe 26 iulie, în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Până atunci, stai cu ochii pe www.onefestival.ro, pentru a afla mai multe despre program şi despre line-up!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.