Cool Stuff

Thor revine pe marile ecrane și nu o să-ți vină să crezi ce se va întâmpla în cel de-al patrulea film

Despre ce va fi vorba în filmul „Thor: Love & Thunder”!

După ce „Avengers: Endgame” a doborât recordul stabilit de Avatar și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie, cei de la Marvel au dezvăluit că se pregătesc pentru cel de-al patrulea film din seria Thor. În cadrul unei conferințe din San Diego, a fost dezvăluit că Taika Waititi va regiza și cel de-al patrulea film Thor, după succesul producției „Thor: Ragnarok”.

Jane Foster, mai puternică decât Thor?

Următorul film din această serie se va numi: „Thor: Love and Thunder”, iar din distribuția sa va face parte și Natalie Portman. Actrița a interpretat-o pe Jane Foster în primele două filme cu Thor, iar acum revine pe marile ecrane în același rol, având o misiune specială. Se pare că Jane Foster va deveni o super-eroină și va putea să folosească celebrul ciocan al lui Thor, Mjolnir.

Portman a apărut și în câteva secvențe din filmul „Avengers: Endgame”, însă nu a filmat niciun cadru nou pentru această producție, deoarece imaginile erau deja cu mult timp înainte și nu au fost folosite.

În Ragnarok, Thor și Foster erau despărțiți, iar în Endgame, Thor a decis să renunțe la Asgard, așa că nu ne dăm seama cum va reveni Jane în peisaj. Oare se vor împăca cei doi? Și oare ce se va întâmpla cu silueta lui Thor?

Valkyrie, în căutarea unei regine!

În cadrul aceleiași conferințe din San Diego, Tessa Thompson a dezvăluit că Valkyrie este bisexuală, iar în următorul film „Thor: Love & Thunder”, aceasta își va căuta o regină.

Din moment ce Valkyrie va conduce Asgard, are nevoie de o regină alături de ea. Cam asta are ea de făcut, și are deja câteva idei. Vă țin la curent”, a spus Tessa Thompson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.