Cool Stuff

S-a inventat pastila care îți face flatulențele să miroasă a trandafiri sau ciocolată!

Un inventator francez a lansat pastila care te scapă de mirosul neplăcut al flatulențelor!

Stii momentul acela când te pufnește râsul pentru că ai auzit un zgomot ciudat? Precum zgomotul unui stomac flămând sau scârțâitul unei uși, într-un moment nepotrivit? Cam la fel se întâmplă și în cazul... flatulențelor!

Totuși, nu putem spune același lucru și despre miros, iar un inventator francez, a avut ideea trăznită să rezolve această problemă. Christian Poincheval a inventat pastila care te ajută să scapi de mirosul neplăcut, înlocuindu-l cu cel de trandafiri, ciocolată sau ghimbir.

Christian Poincheval a declarat că atunci când i-a venit această idee s-a gândit, în primul rând, la cei din jur: „Suntem la masă cu prietenii și după o masă copioasă, aproape ne-am asfixiat de la mirosul flatulențelor noastre. Gazele nu sunt chiar atât de plăcute pentru vecinii noștri de la masă. Așa că trebuia făcut ceva în privința asta. Zgomotul mai poate fi ascuns, însă mirosul...”.

Producătorii pastilei au declarat că aceasta este realizată, în totalitate, din ingrediente naturale. Totuși, pentru efectul dorit, nu este de ajuns doar o pastilă. Luată zilnic, ca supliment alimentar, pastila va aromatiza tractul digestiv și în scurt timp, mirosul neplăcut va fi înlocuit cu o aromă florală. Se pare că există și doritori, având în vedere că după aromele de tradafir, liliac și ghimbir, în luna mai a acestui an, au lansat și pastila cu parfum de lăcrămioare.

Inventatorul este deja cunoscut pentru idelile sale diferite. Este aproape nelipsit de la expoziția „Concours Lepine”, unde își prezintă invențiile, multe dintre ele fiind deja premiate. Printre acestea, se numără și hartia igienică, ce poate fi printată pentru a citi povești de pe ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.