untold

Oare Stormzy vine cu mama lui la UNTOLD? Trei lucruri pe care trebuie să le știi despre celebrul rapper!

Stormzy este unul dintre cei mai influenți artiști și anul acesta, ne întâlnim cu el la UNTOLD!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!

Mai este puțin timp până te vei întâlni cu Stormzy la UNTOLD, așa că ne-am gândit că ar trebui să-i facem o scurtă prezentare, ca să fii pregătit pentru show-ul celebrului rapper!

Poate că numele de Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Junior nu te ajută prea mult, dar Stormzy s-ar putea să îți sune cunoscut, mai ales dacă ești un iubitor al muzicii rapp. Artistul nu a crescut înconjurat de muzicieni, însă la doar 11 ani a început să facă rapp și la vârsta de 26 a ajuns unul dintre cei mai influenți artiști. Dincolo de viața de artist, Stormzy s-a implicat și în problemele sociale și politice actuale.  Iată alte trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre Stormzy, înainte de a-l vedea live, pe scena Untold!

1. A lucrat într-o rafinărie

Drumul către succes este unul foarte lung și dacă arunci o privire în industrie, poți găsi mai mulți artiști care s-au îndreptat către alte cariere. Mulți dintre artiștii de rapp și nu numai, au avut job-uri în domenii total diferite, pentru a se susține financiar. Și Stormzy se numără printre aceștia.

2. Cea mai de succes piesă a început ca un freestyle

Stormzy era activ pe Youtube încă din 2011, dar a atras atenția după ce a început să posteze o serie de freestyle-uri. La fel s-a întâmplat și în cazul piesei „Shut up”, care a devenit ulterior cea mai de succes melodie pe care a lansat-o vreodată. Lansată ca un simplu freestyle, piesa a cucerit publicul și topurile muzicale. „Shut up” a ocupat locul 8 în topurile din Marea Britanie și clip-ul a ajuns la peste 90 de milioane de vizualizări.

3. Cel mai mare fan al lui este mama sa

Mama artistului este foarte mândră de reușitele fiului ei și îi este alături de fiecare dată când are ocazia. Aceasta a apărut chiar și în clipurile pieselor sale și i-a anunțat primul concert, pe rețelele de socializare. De asemenea, după cel mai important concert din cariera sa, mama lui l-a felicitat printr-un mesaj, pe care Stormzy l-a împărtășit cu fanii lui.

FOTO: Mirror

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best experience this summer? See you there! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.