1 Festival 3 Hits

O nouă serie de trei hituri te pregătește pentru UNTOLD!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits!

Mai este atât de puțin până la Untold și vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Untold, așa că te ținem la curent cu toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Untold!

Încă trei piese care te pregătesc pentru Untold! Ascultă-le acum și fii gata de festival!

Tinie Tempah ft Zara Larsson – Girls Like

Tinie Tempah revine pe scena Untold și judecând după concertul lui din 2017, ne așteptăm la un show plin de energie. Cu peste 180 de milioane de vizualizări pe Youtube, piesa lansată alături de Zara Larson este considerată una dintre cele mai bune colaborări ale artistului.

Mihail - Who You Are

Se pare în 2017, Mihail a dat lovitura cu piesa „Who You Are”. Energia piesei a cucerit rapid publicul și a devenit una dintre cele mai difuzate și fredonate piese ale ultimilor doi ani. Totodată, piesa a depășit granițele tării și a devenit un hit internațional.

Emma Hewitt - Colors

Chiar dacă, Emma Hewitt a debutat inițial ca solistă a unei trupe rock, ea a reușit să își facă loc printre numele mari ale muzicii electronice și trance. Piesa „Colours” este perfectă pentru începutul săptămânii, așa că dă-i play, relaxează-te și pregătește-te pentru festival!

Kiss FM is The Sound Of Untold! Ne dăm întâlnire la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.