Cool Stuff

Un actor din „Game Of Thrones”, huiduit pe scenă. Cum a reacționat acesta!

Un celebru actor din Game Of Thrones a fost huiduit recent, din cauza finalului pe care l-a avut în serial.

Nikolaj Coster-Waldau a fost pus în fața unui situații inconfortabile în weekend, când a fost huiduit la un Comic Con din San Diego. Actorul care l-a interpretat pe Jaime Lannister, în Game Of Thrones, a fost întrerupt în timpul unui discurs, de câțiva fani care l-au huiduit. Se pare că publicul a fost nemulțumit de finalul pe care l-a avut Jaime Lannister în serial, iar Nikolaj a fost de altă părere, considerând că finalul a fost unul potrivit și memorabil.

Cred că totul a fost perfect pentru Jaime, a sfârșit în brațele lui Cersei. Mie mi se pare că totul a avut sens – asta e doar părerea mea”, a spus Jaime.

Răspunsul lui Nikolaj nu a fost pe placul fanilor, ținând cont că aceștia l-au huiduit pe actor. În mediul online s-a desfășurat o întreagă campanie de denigrare a ultimului sezon din Game Of Thrones, iar Coster-Waldau a considerat acest gest ca fiind unul copilăros. Deranjat de această situație a fost și actorul Conleth Hill, care l-a interpretat pe Varys.

În schimb, Lena Headey nu a fost prea încântată de finalul personajului său, Cersei Lannister. Actrița a declarat pentru ziarul The Guardian că și-ar fi dorit o altă moarte pentru personajul ei.

Normal că visezi la moartea personajului tău. Puteai să sfârșești oricum în serialul acela. Iar eu am fost dezamăgită. Dar cred că au vrut să mulțumească pe toată lumea. Nu contează ce au făcut până la urmă, dar mi se pare că a fost o coborâre bruscă din vârful în care urcasem cu toții”, a spus Lena Headey.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.