Kiss Music News

Eva, fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță, a împlinit patru ani. Uite cât de simpatică este micuța!

Eva Măruță a împlinit astăzi patru ani, iar Andra a publicat cu această ocazie o serie de fotografii adorabile cu micuța!

Eva Măruță a împlinit astăzi patru ani, iar Andra a publicat cu această ocazie o serie de fotografii adorabile cu micuța, însoțite de o urare emoționantă.

De patru ani suntem patru! Ingerasul nostru cu cârlionți a venit sa întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o sora dulce pentru David si o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra.

Nici Cătălin nu a lăsat să treacă această ocazie specială și i-a urat fiicei sale „La mulți ani!”, pe Instagram într-o manieră la fel de emoționantă și originală:

Eva împlinește patru ani! Ii mulțumesc că m-a învățat toate printesele, toate nuantele de roz, toate felurile de fundite, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș!”, a scris Cătălin Măruță.

Micuța Eva este deja o vedetă pe rețelele de socializare, unde are peste 80.000 de urmăritori. Cătălin Măruță și Andra au reușit să îi transforme pe Eva și David în doi influenceri, iar noi suntem siguri că cei doi vor fi la fel de celebri precum părinții lor.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.