Cool Stuff

Îl mai ții minte pe Nate Archibald din „Gossip Girl”? Actorul este complet schimbat!

Chace Crawford a fost surprins de curând de paparazzi cu un nou look, extrem de diferit față de cel pe care îl avea în serialul „Gossip Girl”.

Chace Crawford a fost surprins de curând de paparazzi cu un nou look, extrem de diferit față de cel pe care îl avea în serialul „Gossip Girl”. În imagini, actorul are un fizic de invidiat, însă tunsoarea nu mai seamănă deloc cu cea a lui Nate Archibald.

Săptămâna trecută, producătorii serialului Gossip Girl au anunțat că pregătesc o continuare pentru celebra producție, care va fi difuzată pe HBO Max. De atunci, s-a tot zvonit că distribuția serialului se va reuni, însă rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla, ținând cont că Blake Lively va naște în curând.

În schimb, Chace Crawford s-a declarat interesat de o revenire pe micile ecrane, în rolul lui Nate Archibald. Actorul a dezvăluit că încă ține legătura cu colegii săi, care acum se află împărțiți pe două continente.

Pe Ed Westwick îl vizitez mereu când sunt Londra, iar cu Blake vorbesc prin mesaj. E cea mai tare. E atât de caristmatica, frumoasă și puternică. Chiar l-am întâlnit de curând și pe soțul ei, Ryan Reynolds, e un tip super tare. Oamenii aștia au atâția copii!”, a spus Chace Crawford într-un interviu pentru OK! Magazine.

În urmă cu câțiva ani, Chace Crawford nu părea foarte decis să se întoarcă la rolul care l-a consacrat, declarând că este frustrant ca oamenii să îl asocieze mereu cu Nate.

Mi se pare drăguț că fanii încă vin să mă salute și le mulțumesc pentru asta, dar ca actor simt că vreau să renunț la imaginea lui Nate. De aceea am și filmat pentru un nou serial – ”The Boys”!”, a spus Chace Crawford.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.