Kiss Music News

Jennifer Lopez a împlinit astăzi 50 de ani. Iată evoluția ei în imagini de colecție!

Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani, însă arată mai bine ca în tinerețe! Iată evoluția artistei!

Jennifer Lopez împlinește astăzi 50 de ani, iar această ocazie merită celebrată cu serie de fotografii de colecție din cariera artistei. Încă din anii '90, J.Lo a reușit să își impună stilul vestimentar și a devenit un adevărat fashion icon pentru tinerele din întreaga lume. Artista a debutat ca dansatoare în trupa Fly Girl, iar de aici a fost doar un pas până la o carieră fulminantă în industria muzicală. Cum a reușit să dea lovitura?

În 1997, Jennifer Lopez a obținut rolul principal în filmul biografic – „Selena”, iar debutul său cinematografic a fost unul extrem de apreciat. „Selena” a fost doar punctul de start pentru cariera lui J.Lo, pentru că apoi au urmat și alte producții de succes – „Anaconda”, „The Wedding Planner” și „Angel Eyes”.

În 1999, Jennifer s-a lansat în industria muzicală, cu albumul „On The 6”, care conținea hiturile „If You Had My Love” și „Waiting for Tonight”. Albumul i-a adus mai multe nominalizări la Premiile Grammy, dar și câteva premii Billboard și MTV.

În anii '90 și la începutul anilor 2000, Jennifer avea o mulțime de outfituri inspirate de stilul stradal, așa că își făcea adesea apariția în jeanși albi, în crop-top-uri cu sclipici și cu cizme până la genunchi.

Totuși, cea mai remarcabilă apariție a lui J.Lo a fost cea de la Gala Premiilor Grammy, din 2000, când artista a purtat pe covorul roșu o rochie Versace, cu un decolteu generos. Look-ul lui Jennifer Lopez a fost unul memorabil, iar după aproape 20 de ani, casa de modă Versace a decis să lanseze un model de sneakerși cu același print exotic.

În anul 2000, Jennifer Lopez și-a făcut apariția alături de iubitul ei, P.Diddy, la prima ediție a Premiilor Latin Grammy. Atunci, artista a purtat pe covorul roșu o rochie de inspirație grecească, iar ținuta a fost extrem de lăudată.

 

Jennifer Lopez, la Premiile Oscar în 2003

Jennifer Lopez, la gala Globurilor de Aur în 2004

Jennifer Lopez, la Premiile NJR Cannes în 2005

Jennifer Lopez, la Premiile Oscar în 2006

Jennifer Lopez, la gala Premiilor Grammy în 2010

Jennifer Lopez la Met Gala, în 2011

Jennifer Lopez, la Globurile de Aur în 2013

Jennifer Lopez la American Music Awards, în 2015

Jennifer Lopez, la MET Gala în 2017

Jennifer Lopez, la MET Gala în 2018

 Jennifer Lopez, pe coperta revistei InStyle, în 2019

 Foto: Insider, InStyle

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.