1 Festival 3 Hits

Încă un combo muzical te pregătește pentru festival!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits!

Mai este atât de puțin până la Untold și vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Untold, așa că te ținem la curent cu toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Untold!

Încă trei piese care te pregătesc pentru Untold! Ascultă-le acum și fii gata de festival!

Tove Lo - Habits 

După ce „Habits” s-a bucurat de două lansări, una înainte și una după ce artista a fost semnată de Universal Music, piesa a avut parte și de două clipuri. În prima versiune, artista participa la o petrecere cu ceai, în timpul căreia se îmbăta alături de invitații ei. Până la momentul în care a fost retras de pe Youtube, clip-ul ajunsese la peste 500 de mii de vizualizări.

Martin Garrix & Dua Lipa – Scared To Be Lonely 

Colaborarea celor doi a devenit una dintre cele mai ascultate piese din ultimii ani și clipul a ajuns la aproape 500 de milioane de vizualizări. Martin Garrix a declarat că piesa este o continuare a celei lansate în colaborare cu Bebe Rexha, „In the Name of Love", datorită sentimentului de euforie pe care îl oferă. Cu siguranță vom avea ocazia să auzim în curând ambele piese, pe scena principală de la Untold.

The Motans – August

Denis, solistul trupei The Motans, este deja cunoscut pentru faptul că nu se ferește să își exprime emoțiile prin versurile pieselor sale. În același sens, piesa „August” spune povestea unei povești de dragoste neîmplinite, dusă până la nebunie.

Kiss FM is The Sound Of Untold! Ne dăm întâlnire la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.