Kiss Music News

Wow! Ce mașină a primit cadou Jennifer Lopez de la iubitul ei, Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a împlinit miercuri 50 de ani, iar Alex Rodriguez a avut grjă să-i facă iubitei sale cel mai tare cadou.

Jennifer Lopez a împlinit miercuri 50 de ani, iar Alex Rodriguez a avut grjă să-i facă iubitei sale cel mai tare cadou – un Porsche 911 GTS 2019, de culoare roșie. Artista a testat deja noua mașină și a imortalizat momentul pentru vlog-ul ei. În imaginile surprinse, J.Lo pare extrem de încântată de noul cadou, având alături de ea întreaga familie.

Prețul mașinii pornește de la 120,700 de dolari, așa că Rodriguez a făcut o adevărată investiție pentru cadoul perfect. Pe lângă J.Lo și copiii cuplului au părut entuziamați de noua mașină, aceștia fiind fotografiați pe bancheta din spate a automobilului.

Pe lângă cadoul exclusivist, Alex Rodriguez a ținut să marcheze aniversarea iubitei sale și cu o declarație de dragoste emoționantă.

De când suntem împreună m-ai făcut să mă simt ca și când în fiecare zi e ziua mea de naștere. Îți mulțumesc pentru pasiunea, energia și inspirația pe care o transmiți și pentru faptul că încerci să fii cea mai bună în tot ceea ce faci. Ești cea mai bună parteneră. Ești cea mai bună fiică. Ești cea mai bună mamă. Ești cea mai tare artistă. Te iubim. Fanii tăi te iubesc. Copiii tăi te iubesc. Și eu te iubesc. Hai să facem din  această aniversare una cu adevărat specială. Te iubesc mult”, i-a transmis Alex Rodriguez

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.