Kiss Music News

A început One! Festival, cel mai mare festival al muzicii românești

One!Festival a debutat vineri cu trei show-uri de excepție susținute de trei nume legendare ale industriei muzicale românești!

One!Festival a debutat vineri cu trei show-uri de excepție susținute de trei nume legendare ale industriei muzicale românești. Festivalul a început cu Magic Sunsets, o seară dedicată nostalgiei, rock 'n roll-ului și hiturilor nemuritoare. VH2, Aurelian Temișan & T Band și Ștefan Bănică au încins atmosfera din Piața Ovidiu, iar acesta a fost doar începutul unei serii de 4 weekend-uri pline de distracție.

VH2 au răscolit amintirile publicului cu o serie de piese îndrăgite de români, cum ar fi „Trece vremea”, „Dacă n-ai iubi” și „Departe de tine”. Show-ul a fost continuat de Aurelian Temișan și T Band, care au adus pe scena de la Constanța mai multe piese celebre, interpretate într-o manieră originală.

Ștefan Bănică și trupa sa au încheiat prima seară de ONE! Festival cu un spectacol plin de energie, cu ritmuri de rock 'n roll și cu câteva sfaturi pentru bărbații căsătoriți.

Nu uita că distracția continuă și mâine la One!Festival, alături de Jo, Ruby, Adda, Antonia, 3 Sud-Est și Voltaj! Ne vedem în Piața Ovidiu, de la ora 20:00. Vino cu toții prietenii tăi, pentru că intrarea este liberă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.