Kiss Music News

ONE! Festival | Cum a fost prima seară de Kiss Energy și cu ce surprize au venit artiștii

One! Festival a continuat sâmbătă seara cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai muzicii pop românești!

One!Festival a continuat sâmbătă cu un adevărat boom de energie! Unele dintre cele mai mari nume ale muzicii pop românești au dat startul serilor Kiss Energy, așa că pregătește-te pentru încă trei weekend-uri incendiare! Cei prezenți s-au bucurat de hiturile celor mai în vogă artiști ai momentului, precum Jo, Ruby, Adda, Connect-R, 3SE, Antonia și Voltaj.

Jo a deschis seara de Kiss Energy și a adus vibe-ul de festival cu unele dintre cele mai iubite piese, cum ar fi „Cu un picior în rai”,  „Până vara viitoare” sau „Cu inima”. Show-ul a fost continuat de Ruby, care s-a întors acasă, la malul mării și a oferit publicului o parte din energia ei, cu piesele celebre: „Stinge lumina”, „Nu pune la suflet” sau „Condimente”.

Adda a continuat seara și a emoționat publicul cu versurile baladelor ei. Publicul a cântat alături de ea, cele mai îndrăgite refrene ale artistei cum ar fi „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana” sau „Lupii”.

Cum vara nu doame, și Connect-R a venit alături de noi pe scena One! Festival și a pus publicul în mișcare cu energia pieselor sale! Connect-R le-a pregătit și o surpriză celor prezenți și înainte de „Vara nu dorm”, artistul a interpretat o piesă din folclor a Mirabelei Dauer, „În grădina lui Ion". Și a declarat că nu el a fost „primul artist din România care a scris o piesă despre nesomn. Altcineva a făcut-o cu mult timp înaintea mea”.

Show-ul a continuat cu 3 Sud-Est, una dintre cele mai longevive trupe românești. Formația ne-a purtat purtat prin timp cu hiturile „Amintirile”, „Emoții”, „Te plac” sau „Cine ești”.

Antonia a urcat pe scenă, după ce cei toți prezenți i-au scandat numele. Alături de trupă și de dansatori, artista a dat un boost de energie, cu piese precum „Jameia”, „Marabou” sau „Matame”.

Voltaj a încheiat prima seară de Kiss Energy, cu cele mai îndrăgite piesele ale lor din toate timpurile. Trupa, care este prezentă de 20 de ani în peisajul muzical românesc, a purtat publicul prin istoria formației cu piese precum ”Ca la 20 de ani!”, „Din toată inima” sau „De la capăt”. 

Nu uita că ne dăm întâlnire și weekend-ul viitor, la One!Festival, tot în Piața Ovidiu din Constanța, unde îi poți asculta pe Liviu Teodorescu, Mario Fresh, Fly Project, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams, așa că pregătește-te pentru o serie de show-uri pline de energie și culoare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.