Kiss Music News

Cele mai emoționante și surprinzătoare momente din a doua seară de ONE! Festival

Seara de Kiss Energy a fost plină de surprize și momente emoționante atât din partea artiștilor, cât și a celor din public!

ONE! Festival a continuat sâmbătă cu seara Kiss Energy, unde i-am avut alături pe o parte dintre cei mai în vogă artiști români, printre care Jo, Ruby, Adda, Connect-R, 3SE, Antonia și Voltaj. Totuși, seara a fost marcată și de câteva momente emoționante, la care nu ne așteptam!

O cerere în căsătorie la One!Festival

Dincolo de surprizele pe care artiștii le-au pregătit celor prezenți, publicul a fost martorul uneia dintre cele mai romantice cereri în căsătorie. În pauza dintre concerte, Rusu și Andrei au anunțat la microfon că una dintre persoanele din public și-a pierdut buletinul. Pentru a-l recupera, posesoarea trebuia să vină, rapid, pe scenă. Aceasta și-a făcut apariția și la scurt timp, a venit și iubitul ei. După un schimb de replici amuzante între cei doi, viitorul mire s-a îndreptat spre iubita lui și i-a declarat: „Nu am uitat că în fiecare zi trebuie să îți fiu alături și în fiecare zi, trebuie să te fac cea mai fericită. Vrei să fii soția mea?”.  Momentul a fost aplaudat de public, iar în fața tuturor, tânăra a spus „Da!”.

Publicul și-a dorit o anumită piesă în setlist-ul de concert!

În pauza dintre concerte, Rușu și Andrei au vorbit cu cei din public despre energia din seara respectivă.

„Mă gândesc că asta e un fel de festival, așa că trebuie să fim în ton cu toate festivalurile, și mă gândesc. Băi, eu nu vreau, dar mă gândesc că la toate festivalurile a fost o piesă și să nu fie și în seara asta?” a spus Andrei. Rusu i-a întrebat pe cei prezenți dacă știu despre ce este vorba și dacă ar putea să fredoneze piesa respectivă, moment în care cei din public au fredonat refrenul melodiei „Așa sunt zilele mele”, a lui Adi Minune.

Cel mai mare selfie din România

Trupa Voltaj a interpretat o piesa în memoria Alexandrei Măceșanu

De asemenea, în timpul concertului Voltaj, am avut parte și de un moment emoționant. Solistul, Călin Goia, i-a dedicat piesa „De la capăt”, Alexandrei, adolescenta dată dispărută. Solistul a susținut și un speech despre importanța alegerilor pe care le facem în viață.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.