Kiss Music News

INTERVIU | Ruby - „Încerc să mă țin de vlogging!”

Am stat de vorbă cu Ruby, înainte de show-ul de la ONE! Festival!

Ruby a urcat pe scena ONE! Festival, în acest weekend, și i-a încântat cu hiturile sale pe constănțeni, dar și pe turiștii veniți din celelalte colțuri ale țării! Înainte de show, ne-am întâlnit cu ea în backstage, unde am stat de vorbă și am aflat mai multe despre vlog-ul ei și despre planurile ei de vară.

Ce face Ruby în timpul verii?

Toată lumea se dă în vânt după vacanțe în timpul verii, însă Ruby are alte planuri în timpul sezonului cald!

Cel mai mult îmi place să muncesc vara, să fiu la concerte, pentru mine așa e vacanța, e o stare de bine”, a spus Ruby.

Ruby și vlogging-ul?!

Dacă nu știai, Ruby s-a apucat de vlogging și are deja și o serie super tare, numită Ruby Express.

Încerc să mă țin de vlogging. E destul de greu, pentru că sunt toată ziua pe drumuri și nu reușesc și eu ca Dorian, să-mi pun camera în față și să intru peste tot. Încă am o mică jenă față de cei în viața cărora trebuie să intru cu camera. Oricum, urmează să mai fac un episod nou din Ruby Express, în drum spre mare”, a dezvăluit Ruby.

Weekend-ul viitor, pe scena Kiss Energy de la One!Festival, tot în Piața Ovidiu din Constanța, îi poți asculta pe Liviu Teodorescu, Mario Fresh, Fly Project, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams, așa că pregătește-te pentru o serie de show-uri pline de energie și culoare.

Piața Ovidiu din Constanța va găzdui timp de 4 weekenduri cel mai mare festival al muzicii românești - ONE! Vino în marea de oameni care va cânta într-un glas alături de artiștii favoriți vreme de 12 seri!

Fiecare vineri din cele 4 weekenduri ONE! se va desfășura sub genericul Magic Sunsets, zilele de sâmbătă vor sta sub semnul Kiss Energy, iar duminicile vor deveni Rock Nights. Artiștii vor fi prezentați de DJ-ii tăi favoriți de la posturi de la radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.