Kiss Music News

INTERVIU | Trupa Voltaj a dezvăluit care este secretul succesului de lungă durată în industria muzicală

Am stat de vorbă cu trupa Voltaj, înainte de concertul de la ONE! Festival.

Trupa Voltaj  a urcat în acest weekend pe scena ONE! Festival, iar noi am profitat de ocazie și am stat de vorbă cu formația, chiar înainte de concert. Călin Goia ne-a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire de la mare, cum va sărbători trupa Voltaj 20 de ani în formula actuală și cum erau concertele în anii 2000.

Cea mai frumoasă amintire de la mare

Cea mai frumoasă amintire pe care o am de la mare, este acea vară în care am filmat videoclipul piesei „20”. Eram undeva pe o plajă din Costinești, unde au fost peste 15.000 de oameni, care știau foarte bine piesa și ne-au ajutat să scoatem un clip excelent”, a povestit Călin Goia.

Cum erau concertele Voltaj în urmă cu 20 de ani?

Concertele din anii 2000 erau cam la fel ca și acum, mai ales la mare. În general, lumea la mare are un plus de energie, pentru că e în vacanță și se simte bine. Nu cred că e vreo schimbare față de cum era acum 20 de ani”, a spus Călin Goia.

Care e secretul succesului pentru trupa Voltaj?

Suntem de 20 de ani în această formulă. Chiar în toamnă vom celebra acest lucru, cu un concert la Sala Polivalentă, pe 27 noiembrie, când vom lansa și un album. În aștia 20 de ani am văzut destul de multe și ne-am dat seama că ingredientul principal pentru a rămâne pe scenă este să fii natural și să transmiți un mesaj, care să treacă de bariera timpului. În momentul în care reușești acest lucru, chiar și cu câteva piese, înseamnă că poți să te întorci pe scenă chiar și peste 20 de ani. Dacă nu, este un foc de paie și se duce”, a dezvăluit Călin Goia.

 Weekend-ul viitor, pe scena Kiss Energy de la One!Festival, tot în Piața Ovidiu din Constanța, îi poți asculta pe Liviu Teodorescu, Mario Fresh, Fly Project, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams, așa că pregătește-te pentru o serie de show-uri pline de energie și culoare.

Piața Ovidiu din Constanța va găzdui timp de 4 weekenduri cel mai mare festival al muzicii românești - ONE! Vino în marea de oameni care va cânta într-un glas alături de artiștii favoriți vreme de 12 seri!

Fiecare vineri din cele 4 weekenduri ONE! se va desfășura sub genericul Magic Sunsets, zilele de sâmbătă vor sta sub semnul Kiss Energy, iar duminicile vor deveni Rock Nights. Artiștii vor fi prezentați de DJ-ii tăi favoriți de la posturi de la radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.