Kiss Music News

Câinele lui Joe Jonas și al lui Sophie Turner a murit. Ce s-a întâmplat cu micuțul Waldo?

Waldo, unul dintre câinii cuplului Joe Jonas - Sophie Turner a murit, în urma unui accident!

După două nunți și o lună de miere de vis, în Maldive, cuplul Joe Jonas-Sophie Turner trece și prin momente mai puțin fericite. În urmă cu doar câteva zile Waldo Picasso, câinele celor doi, a murit în urma unui „accident ciudat”.

Conform TMZ, Sophie și îngrijitorul câinelui îl plimbau pe Waldo, pe străzile din New York, când: „cățelul s-a speriat de un pieton, a scăpat din lesă, a alergat spre stradă și a fost lovit de o mașină”. Waldo, avea puțin peste vârsta de un an și intrase în familie în luna aprilie, a anului trecut.

După accident, Joe și Sophie au depus plângere împotriva șoferului mașinii. Însă, cei doi „au întârziat să dea declarații din cauza faptului că au fost foarte afectați și au fost nevoiți să meargă la un psiholog”, conform TMZ. Ulterior, Sophie, Joe și îngrijitorul câinilor au fost surprinși plimbându-l împreună pe Porky, celălalt cățel. Iar Sophie este vizibil afectată de evenimentul neplăcut.

FOTO: TMZ.com

Sophie și Joe își îndrăgesc foarte mult animalele de companie, care sunt nelipsite de la evenimentele importante. La cea de-a doua nuntă, Joe l-a îmbracat pe Porky, în cavaler de onoare. De asemenea, ei le-au deschis cățeilor și conturi de Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.