Kiss Music News

Război între Selena Gomez și Becky G? Uite de la ce a pornit totul!

Becky G s-a trezit atacată peste noapte de fanii Selenei Gomez, care o acuză pe artistă că ar fi făcut comentarii supărătoare la adresa lui Gomez.

Becky G s-a trezit atacată peste noapte de fanii Selenei Gomez, care o acuză pe artistă că ar fi făcut comentarii supărătoare la adresa lui Gomez. De la ce a pornit totul?

De curând, Becky G a avut o provocare din partea revistei Seventeen, unde a trebuit să interpreteze câteva piese latino, iar printre acestea s-a numărat și „Taki Taki” de la DJ Snake. Fragmentul din piesă îi aparținea Selenei Gomez, iar Becky a declarat că știe piesa și a început să comenteze versurile, care după părerea ei nu sunt corecte.

Come in the party, have a fiesta, blow out the candles and have a siesta” - „Eu nu vreau să am o siestă în mijlocul unei petreceri. Adică, vreau să petrec, nu să dorm, dacă înțelegeți ce spun. Oricum, știu piesa!”, a spus Becky G.

În urma acestui comentariu, fanii Selenei au acuzat-o pe Becky G că este răutăcioasă cu Gomez și că ar fi vrut să o facă de râs. Totuși, Selena Gomez nu este supărată pe Becky în urma acelor comentarii și a evitat să facă un scandal pe această temă.

Cele două artiste au lucrat împreună pentru filmul Hotel Transylvania, sunt foarte bune prietene și nu se pune problema unui război între ele, ci mai degrabă între ele fanii lor. Selena o respectă pe Becky ca artistă și nu are de gând să facă vreun comentariu la adresa ei.”, a declarat o sursă apropiată Selenei.

Între timp, Becky a ținut să facă lumină în această situație și a menționat că nu a dorit să o atace pe Selena.

Mereu am iubit-o și am susținut-o pe Selena, care este o regină. Dacă te apuci să tai un fragment dintr-un video și să îl scoți din context este un lucru greșit. Sunt tristă să văd că fanii atacă anumiți artiști și încearcă să le strice imaginea”, a spus Becky G.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.