Smartfriend

UNTOLD continuă! Ce artiști nu trebuie să ratezi în a treia zi de festival!

Până pe 4 august, UNTOLD te așteaptă cu cele mai tari show-uri și noi te ținem la curent cu detalii despre festival și artiștii tăi preferați!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!

UNTOLD, cel mai mare festival din inima Transilvaniei, a început și până pe 4 august vei fii martorul celor mai tari show-uri! Așa că noi te ținem la curent cu detalii din cadrul festivalului și despre artiștii tăi preferați! Iată care sunt cei pe care nu ar trebui să îi ratezi în a treia zi de UNTOLD!

Bastille

Pornind de la un proiect solo, fondat de solistul Dan Smith, în scurt timp, acestuia i s-au alăturat și actualii membrii ai trupei. Numele acesteia derivă de la denumirea pe care englezii o au pentru Ziua Națională a Franței, sărbătorită pe 14 iulie, care coincide cu ziua de naștere a lui Dan. Bastille a  realizat unul dintre cele mai ascultate remake-uri ale piesei „Rhythm Of The Night”, de la Corona, care a fost atât de bine primit de fani, încât a fost lansat ca single. Cunoscuți pentru stilul lor autentic, trupa iți oferă energia necersară pentru ce-a de-a treia noapte a festivalului.

Danny Avila x Flying Steps

Danny Avila a luat decizia de a deveni DJ la 12 ani, după ce a avut șansa de a vedea live un show al lui Tiesto, în Ibiza. DJ-ul și-a cumpărat un mixer și a învățat singur să mixeze, urmărind tutoriale de pe Youtube. Ulterior, a devenit cunoscut și a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, printre care Steve Aoki, Tommy Trash, Tiesto sau Calvin Harris. Danny Avila a anunțat deja că pregătește un show exploziv, alături de dansatorii de la The Flying Steps, care va avea premiera pe scena UNTOLD!

Don Diablo

Don Diablo este unul dintre cei care au pus bazale muzicii electronice și se află pe locul 7, în 100 DJs, realizat de DJ Mag. Într-un interviu acordat pentru „YourEDM”, DJ-ul a povestit că își dorea să devină regizor, dar pentru că nu a reușit să urmeze această carieră, artistul își regizează clip-urile pieselor. Don Diablo a declarat că uneori își regizează și show-urile de pe scenă, așa ca nu rata ocazia să îl vezi live în cea de-a treia zi de festival.

Fedde Le Grand

Fedde Le Grand este, de asemenea, unul dintre pionierii muzicii house. Un detaliu mai puțin cunoscut despre el este faptul că nu are un nume de scenă, ci îl folosește pe cel real. DJ-ul a devenit cunoscut în 2006, după lansarea piesei „Put Your Hands Up 4 Detroit” și de atunci, este nelipsit de pe scenele festivalurilor internaționale. 

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best experience this summer? See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.