Kiss Music News

Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre artiștii care urcă sâmbăta aceasta pe scena ONE! Festival

Te pregătim pentru ONE! Festival cu o serie de lucruri mai puțin cunoscute despre artiștii care urcă pe scena Kiss Energy!

ONE! cel mai mare festival al muzicii românești continuă cu încă trei weekend-uri, în Piața Ovidiu din Constanța, care se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc. Vei avea parte de show-uri live și de muzică pentru toate gusturile!

Sâmbătă, pe 3 august, pe scena Kiss Energy, vor urca Liviu Teodorescu, Vanotek, Mario Fresh, Fly Project, Smiley şi Carla’s Dreams, așa că vrem să ne asigurăm că te ținem la curent cu toate detaliile despre artiștii tăi preferați, înainte de a-i vedea live!

Mario Fresh, în semifinala concursului „Românii au talent!”

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, care a reușit să strângă rapid un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes. Adolescentul a devenit celebru în 2014, după ce Alex Velea l-a descoperit și mai mult de atât, i-a devenit ca un al doilea tată. Mario a fost pasionat de muzică din copilărie și la doar șase ani, obținea premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, iar în 2011 a ajuns în semifinală la „Românii au talent”.

Vanotek și povestea numelui de scenă

Vanotek a pășit în industria muzicală la 17 ani, iar într-un timp foarte scurt, a colaborat cu nume mari precum Antonia, Dan Bălan sau DJ Sava. După primul lui single „My Heart is Gone”, care a cucerit topurile muzicale, el a revenit cu „I'm Coming Home”, al cărui succes l-a transformat într-un artist internațional. Într-un interviu acordat pentru Un site de muzica, artistul a declarat că pentru alegerea numelui de scenă, s-a inspirat dintr-o poreclă. În copilărie, i se spunea „Vano” și din pasiunea pentru muzica tech house, a adăugat particula tek și așa s-a născut Vanotek.

Carla’s Dreams și povestea din spatele numelui

Carla’s Dreams a devenit cunoscut în România, în 2013, alături de Inna, cu piesa “P.O.H.U.I.”, care s-a aflat mult timp pe buzele tuturor. Cu toții știm că pictatul feței îi caracterizează, dar alegerea machiajului este diferită de fiecare dată, în funcţie de starea de spirit a membrilor trupei. Ideea proiectului „Carla’s Dreams” provine de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre, în care numele personajului este Karla. În plus, cuvântul „Carla” este un acronim, a cărei semnificație e ştiută doar de trupă, pe care poate că o vor face publică cândva.

Liviu Teodorescu a debutat la Vocea României

Poate că nu îți mai amintești, dar Liviu Teodorescu a debutat în primul sezon al emisiunii „Vocea României”, și apoi, a făcut parte din distribuția serialului fenomen „Pariu cu Viața” și implicit, a devenit un membru al trupei „Lala Band”. De asemenea, el este cunoscut și pentru colaborările cu alți artiști din industria muzicală românească, printre care Adda, Sore, sau Andra. Însă, probabil una dintre cele mai de suflet este cea alături de fratele lui, Matei Teodorescu și Adda, pentru piesa „Matematica iubirii”. Cu Adda ne-am întâlnit deja în primul weekend de ONE! Festival și poți urmări aici interviul pe care ni l-a acordat!

Fly Project au dat lovitura cu ”Toca Toca”

Fly Project este unul dintre cele mai longevive duo-uri din peisajul muzical românesc. Piesa lor de debut, din 2005, „Raisa”, a ajuns în topul clasamentelor muzicale, iar piesele de pe al doilea album au depășit granițele tării. „Toca-Toca” a devenit un hit internațional și a condus topurile din peste șapte țări și a intrat în top 10 în alte țări printre care Franța, Belgia și Spania. Cea mai recentă piesă, „Mexico” s-a bucurat, de asemenea de un real succes și a strâns peste 4 milioane de milioane de vizualizari în doar 3 luni de la lansare.

Piața Ovidiu din Constanța va găzdui încă trei weekenduri cel mai mare festival al muzicii românești - ONE! Vino în marea de oameni care va cânta într-un glas alături de artiștii favoriți vreme de 12 seri! Fiecare vineri din cele 4 weekenduri ONE! se va desfășura sub genericul Magic Sunsets, zilele de sâmbătă vor sta sub semnul Kiss Energy, iar duminicile vor deveni Rock Nights. Artiștii vor fi prezentați de DJ-ii tăi favoriți de la posturi de la radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.