untold

Cinci artiști pe care nu trebuie să îi ratezi în ultima zi de UNTOLD!

Mai este puțin și cea de-a cincea ediție UNTOLD ajunge la final, însă nu trebuie să ratezi show-urile artiștilor din ultima zi!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!

UNTOLD, cel mai mare festival din inima Transilvaniei, a început și până pe 4 august vei fi martorul celor mai tari show-uri! Așa că noi te ținem la curent cu detalii din cadrul festivalului și despre artiștii tăi preferați! Iată care sunt cei pe care nu ar trebui să îi ratezi în ultima zi!

Tinie Tempah

Tinie Tempah și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, iar la vârsta de 14 ani își înregistra propriile piese. El recunoaște că printre artiștii lui preferați se numără Eminem sau DMX, care i-au influențat și stilul. La începutul carierei, Tinie și-a făcut o promisiune: dacă până la vârsta de 20 de ani nu va reuși să semneze un contract pentru înregistrările pieselor lui „va renunța la tot”. Ulterior, artistul a semnat contractul cu fix patru săptămâni înainte de aniversarea lui. Mai mult, single-ul lui de debut, „Pass Out”, a condus topurile muzicale și a vândut peste 92,000 de copii, doar în prima săptămână.

Robbie Williams

Robbie Williams nu se va afla pentru prima dată în România, însă este primul lui concert în cadrul festivalului. Artistul este considerat unul dintre cei mai mari entertaineri din toate timpurile și obișnuiește să își deschidă spectacolele cu „Let Me Entertain You”. Așa că noi îi vom da voie să ne ofere din energia lui debordantă și ne așteptăm la un show spectaculos, care nu trebuie ratat!

Nicky Romero

Încă de la lansarea single-ului său „Toulouse” în 2011, Nicky Romero este aproape nelipsit de la festivalurile internaționale. DJ-ul este cunoscut pentru pentru colaborările sale cu unele dintre cele mai mari nume ale EDM-ului, printre care Tiësto, Fedde le Grand, David Guetta, Calvin Harris, Avicii sau Hardwell. Iar o parte dintre aceștia își dau întâlnire pe scena principală de la UNTOLD! Așa că nu trebuie să ratezi un show de zile mari, între prieteni!

David Guetta

David Guetta a schimbat peisajul muzical electronic cu albumul său, lansat în 2009. Artistul este al optelea cel mai bine plătit DJ din lume și de asemenea, se numără printre cei mai iubiți de public. David Guetta este aproape nelipsit de pe scenele festivalurilor noastre, însă din experiențele anterioare, cu siguranță, nu trebuie să ratezi show-ul lui din ultima zi de UNTOLD!

Martin Garrix

Martin Garrix a fost dintotdeauna pasionat de muzică, iar la vârsta de opt ani a învățat să cânte la chitară. Cu doar patru ani mai târziu, DJ-ul l-a descoperit pe Tiesto, moment în care a devenit interesat și de această parte a muzicii. De aici a mai fost foarte puțin până când a devenit cel mai apreciat DJ din industrie. Single-ul lui, „Animals” a dominat topurile muzicale din întreaga lume și anul trecut, a ajuns pe locul 1 în topul realizat de DJ Mag. De asemenea, Garrix este și cel mai tânăr DJ care a concertat la cel mai mare club de noapte din lume.

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best experience this summer? See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.