Kiss Music News

Nu o să îți vină să crezi cum cânta Mario Fresh la 12 ani! Cum suna prima lui piesă!

Mario Fresh a fost încă din copilărie în lumina reflectoarelor. Iată cum sună prima lui piesă!

Probabil că acum toți îl cunosc pe Mario Fresh și îi fredonează piesele. Mario este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, care a reușit să strângă rapid un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes. Totuși, artistul era deja obișnuit cu lumina reflectoarelor. Pasionat de muzică încă din copilărie, Mario a câștigat nenumărate premii la concursurile din țară și internaționale, iar în 2011 a ajuns în semifinala „Românii au talent”.

Chiar dacă lansarea lui oficială a avut loc în 2014, prima piesă lansată de Mario a fost „N-ai școală…e nasol!” sub numele de Fresh Kid, featuring Boier Bibescu, cu doi ani în urmă. În clip, cei doi apar alături de mulți alți artiști printre care Smiley și Alex Velea, dar și actorul Mihai Bobonete.

N-ai școală... e nasol”, este o piesă despre bucuria vacanțelor și a pauzelor lungi din curtea școlii. Vorbește despre acel moment când te simți prizonierul clasei și al profesorilor, când mintea îți zboară pe pereți, deși ești cu ochii la tablă, când ai face orice altceva numai să stai în bancă, nu” declara Mario, la doar 12 ani.

Iată cum suna prima lui piesă!

Cu Mario Fresh ne dăm întâlnire sâmbătă, pe 3 august, la ONE! Festival, în seara de Kiss Energy, când îi vei putea vedea şi pe Smiley, Liviu Teodorescu, Fly Project, Vanotek şi Carla’s Dreams.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.