Ariana Grande va juca într-un serial alături de idolul ei, Jim Carrey

Ariana Grande va juca în serialul „Kidding”!

Ariana Grande se află în al nouălea cer după ce a avut ocazia să se întâlnească cu idolul ei, Jim Carrey! Artista și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a lucra de îndrăgitul actor.

Oficial, Ariana va juca într-un episod din serialul de televiziune, „Kidding”, în care Carrey este protagonistul. În serial, acesta îl interpretează pe Jeff, un îndrăgit prezentator al unei emisiuni pentru copii. Însă, în viața personală trece prin momente grele și încearcă să își mențină atitudinea pozitivă, în timp ce familia lui se destramă.

Ariana este un mare fan al actorului, încă din copilărie. Mai mult, artista și-a tatuat pe umărul stâng, un citat al actorului, dintr-unul din cele mai cunoscute filme ale acestuia, „The Truman Show”. „În caz că nu vă mai văd, bună ziua, bună seara și noapte bună!” spune tatuajul artistei.

Cei doi au mai avut un schimb de replici, prin intermediul rețelelor de socializare, în luna aprilie a acestui an. Ariana și-a arătat aprecierea pentru actor, postând pe Instagram Stories, o serie de comentarii ale acestuia, despre depresie. Carrey a postat mesajul ei pe contul lui de Twitter, ceea ce a emoționat-o extrem de tare pe artistă.

Acum, vom avea șansa să îi vedem împreună și așteptăm cu nerăbdare primele imagini cu cei doi.