untold

INTERVIU | Smiley – „Am făcut cam 50 și ceva de piese în cinci zile!”

Smiley și DOC au urcat pe scena principală în prima zi de UNTOLD, dar au trecut și pe la noi prin studio să vorbim despre această experiență!

De pe platourile de filmare de la „Vocea României”, Smiley a venit direct pe mainstage la UNTOLD. A trecut și pe la noi prin studio, alături de DOC și ne-au vorbit despre muzica lor, proiectele internaționale și viitoarele colaborări.

Cu ce producători americani a colaborat Smiley?

În luna mai a acestui an, Smiley a organizat un tabără de muzică, la care au luat parte unele dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale internaționale. Printre care se numără și producătorii: Sebastian Cole, Wayne Hector sau Simon Says.

„Am făcut cam 50 și ceva de piese în cinci zile. Ei au lucrat cu producătorii și cu compozitorii de la Ha. Am avut cinci studiouri în care s-a lucrat. (...) A fost, după spusele lor, una dintre cele mai tari experiențe muzicale pe care le-au trăit până acum. Și cu siguranță se va mai repeta”.

Smiley ne-a spus și care este secretul din spatele celui mai recent single ”Song about nothing”

„În L.A. am făcut piesa și pur și simplu ne-am apucat de o piesă și am zis ”Bă, despre ce facem piesa?”. Ne gândim, subiecte, povestim ce ni s-a întâmplat în viață ca să gasim un subiect despre care să scriem și eram afară, mă uitam în zare și am zis „Bă, cum ar fi să facem o piesă despre nimic?”.

Cât câștigă Smiley din vlogging?

„Mai strâng un pic și-mi iau un Bentley”, a glumit artistul pe tema veniturilor sale obținute din vlogging. De asemenea, și DOC ne-a promis că va reveni cu live-urile sale, de pe rețelele de socializare: „O să reîncep live-urile de la toamnă, într-un studio mai profi”.

Smiley pregătește un nou turneu prin țară, care va începe la finalul lunii octombrie. Artistul va ajunge alături de trupa sa în 15 orașe din România și promite un show nemaiîntâlnit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.