untold

INTERVIU | Alex Parker - „Mă duc în Los Angeles să descopăr cum este să fii în capitala internațională a muzicii”

Înainte de a pleca în L.A., Alex Parker a urcat pe scena UNTOLD, apoi a venit la noi în studio pentru a ne povesti care a fost vibe-ul!

Alex Parker a urcat pe scena principală de la UNTOLD, în prima zi de festival! Înainte de a pleca în S.U.A., DJ-ul ne-a vizitat și în studioul Kiss FM pentru a ne povesti cum i s-a părut vibe-ul de festival și care sunt planurile lui de viitor.

Alex Parker are de gând să părăsească țara?

În curând, Alex va pleca în L.A, timp de două luni și anul viitor își propune să stea acolo jumătate de an.

„Sunt un pic workaholic. Pentru că eu de vreo două luni mi-am aranjat o plecare din țară și vreau să las totul în ordine aici. Bineînțeles că nu plec în vacanță. Mă duc în Los Angeles să descopăr cum este să fii în capitala internațională a muzicii”.

Înainte de a pleca, DJ-ul a venit la UNTOLD, unde abia așteaptă să îl vadă pe Armin van Buuren pentru a unsprezecea oară.

„Vreau să îl văd pe Armin van Buuren pentru că a promis că va avea un show epic. Eu am fost la show-urile „Armin Only”, că asta se așteaptă să fie un show mai spre „Armin Only”. Ar fi cam a zecea, a unsprezecea oară când îl văd pe Armin”.

Artistul lui preferat este Skrillex, care l-a și inspirat să facă tranziția de la instrumentist, la producător.

„Eu cel mai mult, pe lângă faptul că sunt producător, sunt pianist și fiind pianist, dacă te apuci de producție, îți iei sintetizatoare și dacă îți iei sintetizatoare, automat faci muzică electronică. Și când am auzit piesele lui Skrillex, am auzit energia transmisă de muzica rock pe muzica electronică și în momentul ăla am zis: Bă, stai așa. De ce mă chinui eu de atâta?”.

Alex ne-a dezvăluit și că la finalul acestei luni, pe 29 august, urmează să lanseze o nouă colaborare alături de Misha Miller, care este o continuare a celei din 2017, „Fix Your Heart”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.