untold

INTERVIU | Ce a pus la cale Armin van Buuren pentru show-ul de la UNTOLD?

Armin van Buuren pregătește în acest an un show special pentru UNTOLD, iar Kiss FM a stat de vorbă cu el, chiar înainte de a urca pe scenă.

Armin van Buuren pregătește în acest an un show special pentru UNTOLD, iar Kiss FM  a stat de vorbă cu el, chiar înainte de a urca pe scenă. Ce pune la cale Armin? Vei afla imediat!

Un show diferit de restul

Trebuie să ne asigurăm că totul va ieși perfect. Nu va fi un set ca oricare altul. Am venit cu scena mea specială, care va fi montată cumva în interiorul scenei UNTOLD. Mi-am adus propria echipă de producție, dar și câțiva artiști care vor urca pe scenă cu mine, printre care Alexandra Bădoi, care este româncă. Am lansat alături de ea, acum câteva zile piesa „Cosmos”, în limba română.”

Ce invitați va avea Armin la UNTOLD?

De asemenea, îl voi avea pe scenă și pe Jordan Shaw, care va interpreta imnul UNTOLD. A venit cu mine și Susana, alături de care am colaborat mai de mult pentru piesa ”Shivers”. Am chemat și Orchestra Română! Mai sunt alte câteva surprize, dar nu le voi dezvălui”, a spus Armin.

Armin van Buuren și-a dus mama la Tomorrowland!

Poate că pare greu de crezut, dar mama lui Armin este înnebunită după muzica dance, așa că aceasta s-a distrat de curând la Tomorrowland. Cum a fost întreaga experiență? Una nemaipoimenită!

A fost ceva special. Mama este o fană a muzicii dance și uneori se mai uită la set-urile mele online, atunci când sunt difuzate.Cred că a fost ceva inedit. Am condus direct de acasă până la Tomorrowland și am adus-o exact la set-ul meu. Deci nu a fost nevoie să mai stea la hotel. Iar Tomorrowland este la fel de bine organizat ca Untold. Au până și restaurant cu stele Michelin, așa că toată lumea a avut grijă de mama. Oricum, a fost mereu cineva cu ea. Mama a fost fericită, iar eu am fost de asemenea fericit, deși aveam emoții, pentru că știam că e mama acolo”, a spus Armin.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.