Kiss Music News

Mandinga și Loredana au încins atmosfera la #Magic Sunsets, în al doilea weekend de ONE! Festival

Cum a fost la Magic Sunsets, în al doilea weekend de ONE! Festival

Cel de-al doilea weekend de ONE! Festival a început aseară cu două show-uri de excepție: Mandinga și Loredana. Ritmuri latino, energie, culoare și refrene celebre - așa a arătat seara de Magic Sunsets!

Seara a început pe ritmuri latino, iar atmosfera a fost creată de trupa Mandinga. Mixul de muzicieni români, spanioli și cubanezi a cucerit total publicul, care a dansat alături de artiști până la finalul concertului pe piese precum: „Zaleilah”,  „Arquictectura”  și „Adrenalina”.

Loredana a continuat seara cu un show magic și a răscolit amintirile publicului cu o serie de cântece îndrăgite de români, printre care: „O fată singură în noapte", „Apa”, „Val după val” și „Risipitor”. Fiind una dintre cele mai longevive artiste din muzica românească, Loredana știe cum să mențină atenția publicului, care de fiecare dată cântă la unison cu ea!

La finalul concertului, Piața Ovidiu a devenit Piața Unirii, după ce Lori i-a invitat pe toți la dans, pe piesa „Trandafir de la Moldova”.

„Vreau să vă invit să inițiem un dans fără de care nu există petrece în România, adică o horă! Așa că luați-vă vecinii, prietenii, necunoscuții. Luați-i de mână și hai s-o facem lată!”

Nu uita că distracția continuă și mâine la One!Festival, alături de Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams! Ne vedem în Piața Ovidiu, de la ora 20:00. Vino cu toții prietenii tăi, pentru că intrarea este liberă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.