untold

Partydul Kiss FM a deschis festivalul UNTOLD, alături de AYA, câștigătoarea concursului „Fii DJ-ul nostru!”

Partydul Kiss FM a deschis oficial festivalul UNTOLD, alături de AYA, câștigătoarea concursului „Fii DJ-ul nostru”.

Partydul Kiss FM  a deschis oficial festivalul UNTOLD, alături de AYA, câștigătoarea concursului „Fii DJ-ul nostru”. OLiX, Dan și AYA au făcut echipă pe Main Stage și au energizat publicul, care abia aștepta începerea celei de-a cincea ediții de UNTOLD.

Să vezi că vine atât de multă lume în deschidere și să știi că tu ești pe scenă și că deschizi festivalul... wow! Este un sentiment unic!”, ne-a spus AYA.

Să mixezi pe Main Stage la UNTOLD este o experiență unică, mai ales pentru tinerii DJ, aflați la începutul carierei. Suntem siguri că AYA nu va uita momentul din acest an și cine știe, poate o vom revedea și pe alte scene de festival!

E o tradiție de familie, și tatăl meu este DJ și vreau să duc acest vis mai departe. Dacă fratele meu spre zona muzicală, am zis că eu pot să pun muzică. Am început anul trecut în primăvară. Chiar a fost un vis, unul îndeplinit. Chiar ziceam anul trecut, dacă merg la UNTOLD vreodată, vreau să fie chiar în momentul în care am să pun eu muzică. Și iată că s-a întâmplat!” , a spus AYA.

Urmărește aici o parte din deschiderea festivalului UNTOLD!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.