untold

INTERVIU | Ce părere are Dimitri Vegas despre finalul serialului „Game Of Thrones”

Citește acum interviul nostru cu Dimitri Vegas!

Dimitri Vegas & Like Mike s-au întors și anul acesta pe scena de la UNTOLD, iar înainte de show, am apucat să stăm de vorbă cu Dimitri și am aflat cu a ajuns să colaboreze cu Paris Hilton și ce părere are despre finalul serialului „Game Of Thrones”.

Cum a luat naștere piesa „My Best Friend’s Ass”?

Noi o știam pe Paris Hilton de mai mulți ani, și ea colaborase de curând și cu soția mea, MATTN, pentru o piesă. Fiind buni prieteni, ne-am gândit să lansăm această piesă împreună. De curând am lucrat și cu David Guetta și Daddy Yankee, pentru un nou track, care a ajuns viral în câteva zile.”, a spus Dimitri Vegas.

Ce părere are Dimitri Vegas despre finalul serialului „Game of Thrones”?

Dimitri Vegas este un mare fan al serialului Urzeala Tronurilor, așa că de curând a lansat piesa „Khaleesi”, în formula 3 Are Legend feat. W&W. Dacă tot a fost inspirat de celebra producție HBO, am vrut să aflăm ce părere are despre încheierea sa!

Toată lumea a avut diverse păreri cu privire la finalul serialului. Totuși, ar trebui să ne întrebăm dacă ar fi existat vreo variantă de final, care ar fi putut să îi mulțumească pe toți. Nu spun că ultimul sezon nu a fost bun, doar că ar fi existat vreo metodă în care serialul să se încheie așa cum ți-ai dorit?

Puteai oricând să spui că Ned Stark merita un final mai bun, sau Little Finger. Dacă pot să spun ceva despre ultimul sezon din Urzeala Tronurilor, ei bine, problema nu a fost desfășurarea acțiunii, ci baza întregii acțiunii. A fost greu să vezi că povestea lui Khaleesi se transformă de la A la Z în doar câteva episoade. Cred că era nevoie de un întreg sezon pentru asta. Dacă ar mai fi făcut un sezon în plus, dar cu același final, cred că părerile ar fi fost diferite”.

Cea mai bună scenă din Urzeala Tronurilor?

„Pentru mine, cea mai intensă scenă a fost lupta dintre The Mountain și The Viper. Bine, și Nunta Roșie a fost wow, dar deja citisem cărțile și știam ce o să se întâmple”, a spus Dimitri Vegas.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.