untold

UNTOLD 2019 | Armin van Buuren - „România, este bine să mă întorc acasă!”. Show-ul DJ-ului a durat peste șapte ore!

Uite cum a fost show-ul lui Armin van Buuren de la UNTOLD 2019!

Armin van Buuren este în fiecare an unul dintre cei mai așteptați artiști de la UNTOLD, iar în 2019, DJ-ul olandez a pus la cale un show unic, pe care fanii cu siguranță nu îl vor uita.

Armin van Buuren a urcat pe scenă la miezul nopții și și-a început show-ul cu acordurile imnului național al României, avându-i alături de el pe membrii Orchestrei Române.

 România, este bine să mă întorc acasă”, le-a transmis DJ-ul fanilor prezenţi.

Show-ul a fost creat special pentru UNTOLD și a inclus jocuri de lumini și lasere, dar și focuri de artificii. În plus, Armin a venit la Cluj cu propria sa scenă, care a fost montată peste scena de la UNTOLD. În timpul show-ului, DJ-ul a avut mai mulți invitați, printre care s-au numărat Sam Martin și Jordan Shaw, cel care interpretează imnul festivalului Untold, din acest an.

O altă surpriză plăcută a fost apariția Alexandrei Bădoi, care a lansat de curând o piesă în limba română, alături de Armin van Buuren.

Show-ul a durat până la ora 7:15, iar fanii au stat în fața scenei timp de șapte ore, savurând fiecare moment din spectacol. Înainte de a coborî de pe scenă, Armin van Buuren a mulţumit publicului UNTOLD şi a promis că îi va revedea foarte curând.

Festivalul UNTOLD continuă și în această seară, iar pe Main Stage vor urca Pascal Junior, Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach, Bastille, Don Diablo și Fedde Le Grand. Ne vedem acolo!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.