untold

INTERVIU | Dan și Kyle de la Bastille ne-au dezvăluit cum este viața de turneu

Dan și Kyle din trupa Bastille ne-au vizitat în studioul Kiss FM, chiar înainte de urca pe Main Stage la UNTOLD!

Dan și Kyle din trupa Bastille ne-au vizitat în studioul Kiss FM, chiar înainte de urca pe Main Stage la UNTOLD! Cei doi artiști ne-au povestit cum e viața de turneu și ne-au dezvăluit cum au decurs înregistrările pentru noul album.

Viața de turneu: Hot or Not?!

„Când suntem în turneu, stăm cu toții în același autobuz chiar și trei luni. Cea mai rea parte din toată povestea asta este că suntem departe de casă, de familie și ni se face dor de toată lumea. Dar partea bună este că suntem cu toții prieteni în această echipă, suntem norocoși să lucrăm cu oameni minunați. Un alt avantaj este acela că avem șansa de a călători destul de mult și de a cânta în fața multor oameni, dar acesta este job-ul nostru, și iubim ceea ce facem”, au povestit băieții de la Bastille.

Cum au decurs înregistrările pentru noul album?

„Am tot fost în turneu în ultimii cinci ani, iar pentru noul album ne-am întâlnit cu toții în Londra, și am stat în studio trei sau patru luni. A fost super tare să stăm într-un singur loc. Albumul este inspirat de muzica dance a anilor 90”, a dezvăluit Dan, solistul trupei Bastille.

Urmărește acum întregul interviu cu Bastille, în secțiunea video de mai sus!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.