untold

FOTO | Cu ce amintiri din România au rămas artiștii de la UNTOLD

O parte dintre starurile care au urcat pe scena festivalului, au ținut să marcheze experința Untold cu câteva clipuri și fotografii pe Instagram.

În timpul festivalului UNTOLD, conturile de Instagram ale participanților sunt pline de fotografii, clipuri și de o mulțime de povești, care vor rămâne o amintire frumoasă a acestei veri. Dacă vedetele de la noi s-au lăudat deja pe Instagram cu outfiturile de festival și cu experiențele de la UNTOLD, acum a venit și rândul artiștilor internaționali să facă acest lucru.

O parte dintre starurile care au urcat pe scena festivalului, au ținut să marcheze experința Untold cu câteva clipuri și fotografii pe Instagram.

James Arthur

James Arthur a avut o seară de neuitat la UNTOLD! Publicul a cântat la unison cu el o parte dintre cele mai cunoscute piese ale sale, iar un astfel de moment trebuie ținut minte.

Busta Rhymes

Busta Rhymes a fost surprins de căldura românilor și a promis că acesta este doar începutul. Rapperul are de gând să revină în România, însă până se va întâmpla acest lucru, putem spune că artistul a rămas cu o frumoasă amintire de la UNTOLD.

Don Diablo

Don Diablo a fost impresionat încă o dată de publicul din România și a ținut să spună acest lucru și pe InstaStory!

Tove Lo

Tove Lo a urcat pentru prima dată pe scena de la UNTOLD și a fost cucerită de atmosfera de la festival! În ciuda condițiilor meteorologice, show-ul artistei a fost unul plin de energie, iar publicul l-a savurat minut cu minut.

Armin van Buuren

Armin van Buuren se simte ca acasă de fiecare dată când vine în România, iar show-ul de anul acesta a fost unul cu totul special: șapte ore de muzică, multe jocuri de lumini și invitați surpriză!

TUJAMO

Tujamo este deja familiar cu România și din câte se pare, a învățat deja și câteva cuvinte în română, dacă luăm în calcul descrierile sale de pe Instagram!

Steve Aoki

Peste 80.000 de oameni au stat până la 6 dimineața la show-ul lui Steve Aoki, iar acest moment a fost imortalizat și pe contul de Instagram al DJ-ului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.