untold

Robbie Williams, definiția unui entertainer adevărat! A făcut un show de neuitat la UNTOLD!

Uite cum a fost show-ul lui Robbie Williams de la UNTOLD 2019!

Robbie Williams este definiția unui entertainer adevărat! Celebrul cântăreț britanic ne-a învățat pe toți aseară cât de important este să îți iubești publicul, dacă îți dorești să fii iubit la rândul tău ca artist, iar show-ul său va rămâne cu siguranță în istoria festivalului UNTOLD.

Un entertainer adevărat își iubește publicul!”, a spus Robbie Williams pe scena de la UNTOLD.

Artistul a schimbat mai multe outfituri, a avut tot timpul o energie debordantă și o atitudine hipnotizantă, iar umorul britanic nu a lipsit din rețeta show-ului său.

Monica a fost norocoasa serii, ea a fost invitata din public a lui Robbie Williams. Tânăra a urcat pe scenă alături de artist și a savurat un moment extrem de romantic, pe ritmurile piesei „Something Stupid”.

Din setlist-ul concertului nu au lipsit câteva coveruri celebre printre care „We Will Rock You” de la Queen și „My Way” de la Frank Sinatra. Evident, printre piesele care au răsunat pe scena de la UNTOLD s-au numărat și hiturile „Feel”, „Millenium”, „She's The One” și „Angels”.

Surpriza serii a fost apariția lui Pete Conway, tatăl lui Robbie Williams. Duetul celor doi este deja o tradiție în concertele lui Robbie, ținând cont că un moment asemănător a avut loc și în timpul concertului din Piața Constituției.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.