untold

INTERVIU | Manuel Riva - „Mergeam cu autobuzul la facultate și a început piesa mea la radio”

Invitat în studioul Kiss FM după ce a mixat pe scena principală de la UNTOLD, Manuel Riva și-a amintit cum a fost începutul cariei și ne-a dezvăluit planurile lui de viitor.

De la NEVERSEA, direct pe scena principală de la UNTOLD, Manuel Riva a dat startul distracției, în cea de-a treia zi de festival. După, a trecut prin studioul Kiss FM și ne-a povestit despre noile lansări, dar și despre începutul carierei lui care durează de peste 20 de ani.

„Faza cea mai tare e că acum mulți ani, acum vreo 20 și de ani, mi-am auzit piesa la radio în autobuz. Mergeam cu autobuzul la facultate și a început piesa mea la radio și eram: What? Stai un pic. Dați-vă la o parte, bătrânilor! Eu vreau să iau loc aici! Asta a fost o glumă proastă”.

Sfaturi pentru începători de la unul dintre cei mai logevivi DJ

Cu o carieră de peste 20 de ani, Manuel Riva a declarat că nu vrea să își plictisească publicul și că atunci când va fi nevoie, se va retrage. Însă a oferit o serie de sfaturi pentru un DJ începător.

„Să facă tot ce îi trece prin cap. Să nu se cenzureze. Cred că aici e, de fapt, secretul. Eu am început prin a mă cenzura foarte mult. Cumva era teama de a greși, teama de penibil. Dar cred că nu e despre asta. Cred că trebuie să faci tot ce-ți trece prin cap, pur și simplu”.

Două piese în premieră, pe scena UNTOLD

Până la pensie mai durează, așa că încă ne putem bucura de piesele DJ-ului, iar două dintre ele au răsunat sâmbătă seară, pe scena principală de la UNTOLD.

„Avem niște release-uri pe bandă. Azi pe scenă am și play-at două piese noi pe care le vom auzi anul ăsta. Am foarte multe piese noi, am clip-uri noi filmate deja. Sunt workaholic pentru că, de fapt, nu simt că muncesc. Fac ceea ce îmi place și în momentul în care faci ce-ți place, e foarte simplu”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.