untold

INTERVIU | Pascal Junior - „,Mă inspir de la oricine, chiar dacă nu-mi place neapărat muzica respectivului artist”

Pascal Junior a trecut prin studioul nostru de la UNTOLD, unde l-am luat la întrebări și ne-a expus o perspectivă fresh asupra peisajului muzical.

Chiar dacă Pascal Junior a revenit de curând în România, artistul a avut o vară plină de evenimente. DJ-ul a fost nelipsit de pe scenele celor mai mari festivaluri din țară, iar sâmbătă seară a mixat pe main stage, la UNTOLD. DJ-ul a trecut și prin studioul nostru, unde l-am luat la întrebări despre colaborările lui și am discutat despre peisajul muzical autohton.

„Piața muzicală de la noi din România este total diferită de orice se întâmplă pe lângă”.

Pascal Junior a lansat un model de bussines nou pe piața muzicală românească

Pascal Junior și-a lansat propriul label „Epic Tones”, în 2014, prin care își propune să promoveze un model puțin diferit de cele întâlnite la noi în țară.

„Label-ul nu se bazează pe artiști, ci se bazează pe single-uri și pe piese. Adică noi încercăm nu să promovăm artiști, cât să promovăm respectivele piese și totodată, artiștii”

Inspirația poate veni de oriunde

După ce a studiat în Marea Britanie, unde a și locuit o perioadă, DJ-ul a venit cu o perspectivă nouă și fresh asupra modului de a crea muzică.

„Caut foarte mult. Adică diferă muzica de la eveniment la eveniment. Te duci la un club, nu poți să pui același lucru pe care l-am pus aici, de exemplu. Încerc să mă inspir și de la DJ-ii de afară. Mă uit, mă duc să ascult ce pun și ceilalți, dar totodată încerc să adaptez totul la stilul meu”.

„Sincer, mă inspir de la oricine. Chiar dacă nu-mi place neapărat muzica respectivului artist, ceva trebuie să te inspire și te inspiră, chiar dacă nu ești fan”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.