Kiss Music News

Ariana Grande are un nou iubit?! Ce au observat fanii în cel mai recent clip!

Ariana Grande se pare că l-a uitat pe Mac Miller și sunt șanse să formeze un nou cuplu!

Chiar dacă în ultima perioadă Ariana Grande a fost foarte ocupată cu turneul din Europa, artista și-a făcut timp să lanseze un nou clip pentru piesa „Boyfriend” ft. Social House.

Și o dată cu clipul piesei au apărut și zvonurile în legătură cu posibila relație pe care ar avea-o cu Mikey Foster, de la Social House. Chiar dacă video-ul urmărește doar un scenariu, fanii au observat chimia dintre cei doi, probabil inspirați și de versuri.

Recent, Ariana a lansat și un montaj cu secvențe behind the scenes de la filmarea clip-ului, iar imaginile continuă să alimenteze zvonurile. Există foarte multe momente în care cei doi flirtează și sunt extrem de apropiați.

Mai mult, se pare că Ariana și Mikey își petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Cei doi au petrecut o seară în oraș, alături de alți prieteni, după concertul artistei de la festivalul de muzică din Chicago. De asemenea, Mikey a participat și la petrecerea-surpriză, organziată de Ariana pentru aniversarea bodyguard-ului ei, unde au stat unul lângă celălalt toată seara.

Totuși, cei prezenți nu au observat niciun gest care ar trăda o relație mai apropiată decât cea de prietenie. Dar având în vedere că Ariana este cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu cei cu care a colaborat, ne putem aștepta să aflăm mai multe detalii, în curând.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.