Kiss Music News

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit, din nou!

Bella Hadid și The Weeknd au pus capăt relației, pentru a treia oară!

Nu ar fi prima dată când Bella Hadid și The Weeknd iau o pauză de la viața de cuplu. După ce anul trecut au decis să mai dea o șansă relației, se pare că acum au hotărât să pună punct, pentru a treia oară.

„Se află în locuri diferite acum, fizic și psihic. Abel (The Weeknd) lucrează la noul lui album și distanța dintre ei a devenit o problemă. Amândoi, atât Bella, cât și Abel s-au tot plimbat între L.A. și N.Y.C, dar în momente diferite” a declarat o sursă, pentru E! News.  Se pare că cei doi s-au tot certat în ultima perioadă și nu au mai petrecut prea multe momente plăcute împreună. Totuși, „ei speră că se vor împăca, din nou, la un moment dat, dar acum fiecare se concentrează pe el însuși și pe proiectele sale”, a mai adăugat aceasta.

Într-adevar, există șanse ca cei doi să se împace, având în vedere felul în care a decurs relația lor. Bella și The Weeknd au început să iasă împreună în anul 2015 și relația a devenit oficială după ziua de naștere a modelului, când cei doi au plecat ținându-se de mână. Însă, peste doar două luni, cei doi au luat o pauză. Anul 2016 a trecut aproape fără evenimente, până în luna noiembrie, când Bella și artistul s-au despărțit.

După despărțirea de Bella, a urmat relația lui The Weeknd cu Selena Gomez, care a durat 10 luni, însă în luna iulie a anului trecut Bella și artistul s-au împăcat. Până acum!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.