Kiss Music News

ONE! Festival | Trei lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre Feli

Feli va urca pe scena ONE! Festival, sâmbăta aceasta în seara Kiss Energy!

ONE! Festival continuă și în acest weekend, tot în Piața Ovidiu din Constanța! Sâmbăta aceasta, pe scena festivalului ne dăm întâlnire și cu Feli, alături alte nume mari ale industriei muzicale românești, în seara de Kiss Energy. Așa că iată câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre artistă!

A renunțat la școală pentru muzică

Pasiunea artistei pentru muzică a existat încă din copilărie și după ce a citit un anunț în ziar, Feli a crezut că acela este momentul în care va putea să facă ceea ce și-a dorit dintotdeauna.

„Am renunțat la școală, la jumătatea clasei a noua. Eu asta am simțit să fac. M-am trezit la 15 ani în toiul nopții și m-am gândit ce fac cu viața mea. Trebuie să fac ceva cu viața mea (…) Am găsit un anunț, nu știu Dumnezeu le aranjează pe toate cumva, în așa fel încât să-ți confirme sau nu că ești pe calea cea dreaptă. Eu găsesc un ziar local unde se căuta în Cluj cineva care să cânte la tot felul de evenimente muzică străină” a declarat Feli într-un interviu.

A avut mai multe job-uri fără nicio legătură cu muzica

După ce s-a mutat la Cluj, unde lucrurile nu au decurs așa cum se aștepta, Feli a fost nevoită să se întrețină. Așa cum a declarat, întotdeauna a fost independentă și pentru a ajunge să își îndeplinească visul, ea a strâns bani lucrând ca agent de vânzari și mai târziu într-o fabrică de piele, în diverse buticuri sau restaurante chinezești.

A colaborat cu Puya, înainte de a participa la „Vocea României”

Chiar dacă participarea la concurs a propulsat-o, Feli deja își făcuse loc în peisajul muzical românesc. În 2010, ei au colaborat pentru piesa „Vreau să te sun”. Artista a povestit într-un interviu că rapper-ul i-a fost alături la început de drum, ajutând-o să capete încrede de ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.