Cool Stuff

INTERVIU | Paul Wesley - „Nu mă așteptam să am atâția fani în România și în Estul Europei”

Citește acum interviul lui Paul Wesley, de la East European Comic Con 2019!

Paul Wesley, actorul care l-a interpretat pe Stefan Salvatore în serialul „The Vampire Diaries”, a venit anul acesta pentru prima dată în România, în cadrul East European Comic Con. Cu această ocazie, actorul a stat de vorbă și cu colegii noștri de la Comic Con Bites și a dezvăluit mai multe despre proiectele sale.

Am fost la Comic Con-urile din New York și din San Diego, dar nu mă gândeam că am atâția fani în România, și mai ales în Estul Europei”, a recunoscut Paul Wesley.

Ce urmează după „The Vampire Diaries”?

Se pare că Paul Wesley a avut un program destul de încărcat în această vară, însă este nevoit să își țină fanii în suspans: „Am deja un nou proiect pe listă, am început filmările din iulie, însă nu am voie să spun despre ce este vorba. Aș vrea atât de mult să vorbesc despre asta, dar nu am voie!”.

Diferența dintre Stefan și Eddie?

Nu mă gândeam că serialul „Tell Me a Story” va fi difuzat în România, și am fost plăcut surprins să văd că este difuzat de HBO și aici. Este o mare diferență între Stefan și Eddie. În primul rând, Eddie este om și este adult, deci nu mai am puteri supranaturale”, a spus actorul.

În ce serial și-ar fi dorit să joace?

După ce a jucat rolul unui vampir seducător și al unui dependent de droguri, Paul Wesley își dorește să exploreze și alte tipuri de personaje și a dezvăluit că și-ar fi dorit un rol în serialul „Curb Your Enthusiasm”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.