Cool Stuff

Dakota Johnson din „50 Shades of Gray” și-a modificat dantura! Cât de schimbată e?

În ultima săptămână, Dakota Johnson a fost ținta glumelor de pe internet după modificarea danturii.

În ultima săptămână, Dakota Johnson a ajuns în centrul atenției publice, după ce fanii au observat o schimbare în cazul danturii ei. Mai precis, aceștia au observat că strungăreața ei a dispărut.

Această modificare a danturii a devenit un subiect atât de urmărit, încât invitată fiind la emisiunea „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, actrița a fost nevoită să dezbată acest lucru, în loc să discute despre noul ei rol din filmul „The Peanut Butter Falcon”

Explicația? Dakota a povestit în emisiune că această modificare are legătură cu un dispozitiv plasat în spatele dinților pe care îl purta încă din adolescență. Însă, recent, dentistul i-a sugerat să renunțe la acesta și dantura s-a modificat de la sine.

„Am avut destul de multe probleme la nivelul gâtului, în ultimul timp, așa că ortodontistul meu a decis că ar fi o idee bună să îndepărtez dispozitivul pentru a vedea dacă maxilarul meu s-a extins. Asta m-a ajutat și spațiul dintre cei doi dinți s-a închis de la sine”, a explicat actrița.

Dakota a declarat că toată mediatizarea acestui subiect o stresează, mai ales că nici ea nu s-a obișnuit cu această schimbare încă: „Sunt nevoită să mă descurc cu o serie de noi probleme pentru mine, pentru că îmi rămâne mâncare între dinți. Înainte, pur si simplu, aluneca. Așa că aș aprecia puțină intimitate în perioada asta”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.